Ολυμπιακός: «Μέσα» Γιάρεμτσουκ και Ρέτσος στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ Novibet
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» 24, που θα ακολουθήσουν την αποστολή των Πειραιωτών στο παιχνίδι του Σαββάτου (19/10).
Χωρίς τον Ταρεμί, αλλά με «ετοιμοπόλεμους» τους Ρέτσο και Γιάρεμτσουκ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Λάρισα για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην τοπική ΑΕΛ Novibet (18/10, 17:00).
Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στη «βασίλισσα του κάμπου» το πρωί της Παρασκευής (17/10). Από την αποστολή της ομάδας, εκτός από τον Ταρέμι, θα λείψουν και οι Ροντινέι και Στρεφέτσα.
Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Μπιανκόν, Μπούνο, Καμπελά, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Έσε, Καλογερόπουλος, Μάνσα, Μουζακίτης, Νασιμέντο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ποντένσε, Ρέτσος, Σιπιόνι, Τζολάκης, Γιάρεμτσουκ, Γιαζίτζι, Κουράκλης, Βέζο.